Om Oss


Al Badr Bakelsers historia: Vårt företag startades i staden Homs i Syrien under namnet Al Badr Sweets 1997. Vi specialiserade på tillverkningen av Kunafa deg och andra orientaliska och europeiska…

Al Badr Bakelsers historia:

Vårt företag startades i staden Homs i Syrien under namnet Al Badr Sweets 1997. Vi specialiserade på tillverkningen av Kunafa deg och andra orientaliska och europeiska sötsaker. Vår huvudbutik fanns i Nizha, Mohammad al Khudare gatan i Homs. Vi gjorde en stor succé under 18 år i Homs. Sedan expanderades företaget med tre nya butiker. Den ena fanns nära The National Hospital, den andra fanns på Damaskus motorväg och den tredje var i Jarmana i Damaskus.

En bild från vår butik i Damaskus
Video är tagen framför vår butik i Homs år 2002

Under kriget i Syrien förstördes två av våra butiker, en i Homs och den andra i Damaskus, på grund av bil explosioner. Samtidigt som vår fabrik i Homs blev attackerat av terrorister och en av våra personal blev mördad efter attacken.  Därför stängde vi företaget i Syrien för att börja på nytt i Sverige. 

År 2017 öppnade vi en ny Kunafa degs fabrik i Eket. Vi tillverkar idag Kunafa degen med andra nya produkter som t.ex. Ostens söthet osv. Våra produkter har väldigt hög kvalitet och säljs idag under namnet Al Badr Bakelser AB.  

Filer:

Kontakta oss: Mobilnummer +46701699864 E-post info@albadrbakelser.se Adress Kungsleden 9, 286 95 Eket Öppettider
  • Måndag - Fredag: 08:00 till 15:00
  • Lördag: Stängt
  • Söndag: Stängt